Vaatepankki

Vaatepankki on kaikille avoin ilmainen lasten ja nuorten vaatteiden, harrastusvälineiden ja lastentarvikkeiden kierrätyskeskus, joka toimii paikallisten vapaaehtoisten voimin. Vaatepankki ottaa vastaan lahjoituksina hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, lastentarvikkeita ja harrastusvälineitä. Vaatepankeilta saa kuka tahansa käydä hakemassa ilmaiseksi tarvitsemaansa Avoimissa ovissa.

Vimpelin Vaatepankilla on lastenvaatteiden lisäksi nuorten ja aikuisten vaatteita, lastenhoitotarvikkeita, leluja ja harrastusvälineitä. Myös uusia hygieniatuotteita otetaan lahjoituksena vastaan. Ilmoitamme Avoimista ovista somessamme. Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä tai tuomaan lahjoituksia!

Osoite: Lakaniementie 85 2. kerros, Vimpeli
Tiimivastaavat: Seija Aho ja Hanna Salmi

Seuraa Momssit Vimpelin somea, josta löytyy myös Vimpelin Vaatepankin kuulumiset. 

Harrastustuki

Vimpelin kunnan ja Momssien harrastustuen avulla halutaan mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle oma mielekäs harrastus.

Tuki on suunnattu Vimpelissä kirjoilla oleville 0-17-vuotiaille, joilla ei perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen ole muutoin mahdollisuutta harrastaa kyseistä harrastusta. Harrastustukea voi hakea, jos perheessä on esim. työttömyyttä, pitkiä sairaslomia, yksinhuoltajuus tai muuten vaikea taloudellinen tilanne.

Tuki on ensisijaisesti Vimpelin kunnan alueella järjestettävään harrastamiseen ja sitä voi hakea esim. lukuvuosi-, kerho- tai leirimaksuun, lisenssiin tai seuramaksuun. Tukea ei myönnetä harrastusvälineisiin. Tukea jaetaan tasaisesti neljässä jaksossa vuoden aikana niin kauan kuin kunkin jakson tukea riittää.

Tukea voidaan myöntää kuittia vastaan kuluihin seuraavasti: 40€ asti 100% harrastuksen kuluista, yli 40€ menevästä osasta 60% kuluista. Maksimituki on 140€/lapsi/kalenterivuosi. Perheen maksimituki on 280€/perhe/kalenterivuosi.

Hae Vimpelin harrastustukea täyttämällä HAKULOMAKE.

Lisätietoja:
Annukka Navis
annukka.navis@momsforkids.fi, puh. 044 901 8359

Seuraa ilmoittelua Vimpelin Momssien somessa:


Tietoa Harrastustuesta löytyy myös Vimpelin kunnan sivuilta.

Joulusukka

Joulusukka-keräys toteutetaan vuosittain paikallisten lapsiperheiden hyväksi 1.11.-7.1. Ajankohtaista tietoa keräyksestä ja lahjoittamisesta löytyy täältä.

Jos haluat olla mukana toteuttamassa Vimpelin Joulusukkaa, ota yhteyttä Kristiina Mäkeen:
kristiina.maki@momsforkids.fi, puh. 044 402 4246

Seuraa Vimpelin Joulusukkaa:takaisin alkuun

gfdgf