Vaatepankki

Vimpelin Vaatepankilla on lastenvaatteiden lisäksi nuorten ja aikuisten vaatteita, lastenhoitotarvikkeita, leluja, harrastusvälineitä. Myös uusia hygieniatuotteita otetaan lahjoituksena vastaan.

Osoite: Lakaniementie 85, Vimpeli
Tiimivastaavat: Seija Aho ja Hanna Salmi

Seuraa Vimpelin Vaatepankkia:

Harrastustuki

Vimpelin kunnan ja Momssien harrastustuen avulla halutaan mahdollistaa jokaiselle oma mielekäs harrastus.

Tuki on suunnattu kaikille Vimpelissä kirjoilla oleville 0-17-vuotiaille, joilla ei perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen ole mahdollisuutta harrastaa kyseistä harrastusta.

Tuki on ensisijaisesti Vimpelin kunnan alueella järjestettävään harrastamiseen ja sitä voi hakea esim. lukuvuosi-, kerho- tai leirimaksuun, lisenssiin tai seuramaksuun. Tukea jaetaan tasaisesti neljässä jaksossa vuoden aikana niin kauan kuin kunkin jakson tukea riittää.

Tukea voidaan myöntää kuittia vastaan kuluihin seuraavasti: 40€ asti 100% harrastuksen kuluista, ylimenevästä osasta 60%. Maksimituki on 140€/lapsi/vuosi. Laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi lapsen nimi, syntymävuosi ja osoite. Huoltajan nimi ja yhteystiedot. Harrastus, johon tukea haetaan, järjestävä taho, harrastuksen kokonaishinta ja mistä osista hinta mahdollisesti koostuu.

Lisätietoja ja hakemukset:
Annukka Navis
annukka.navis@momsforkids.fi, puh. 044 901 8359

Seuraa ilmoittelua Momssien somessa:

Tietoa Vimpelin kunnan sivuilla:
https://www.vimpeli.fi/liikuntapalvelut/harrastetuki-vuodelle-2023

Joulusukka

Joulusukka-keräys toteutetaan vuosittain paikallisten lapsiperheiden hyväksi 1.11.-7.1. Ajankohtaista tietoa keräyksestä ja lahjoittamisesta löytyy täältä.

Jos haluat olla mukana toteuttamassa Vimpelin Joulusukkaa, ota yhteyttä Kristiina Mäkeen:
kristiina.maki@momsforkids.fi, puh. 044 402 4246

Seuraa Vimpelin Joulusukkaa:takaisin alkuun

gfdgf