Haluan mukaan Momsseihin!

Hienoa, tervetuloa! Tarjoamme lukuisia erilaisia tapoja olla mukana edistämässä perheiden hyvinvointia: Voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi tiimeihimme, aloittaa toiminnan uudella paikkakunnalla, lahjoittaa vaatteita tai ruokaa, tehdä rahalahjoituksen tai liittyä kannatusjäseneksemme. Haluamme tehdä yhdessä sinun kanssasi tästä maailmasta meille kaikille paremman paikan.

Lahjoita aikaasi

Momsseissa palvelee jo yli 120 mahtavaa vapaaehtoista! Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai uskontoon katsomatta. Jokainen, joka haluaa olla mukana edistämässä lasten ja nuorten sekä perheiden hyvinvointia, on tervetullut mukaan vapaaehtoiseksi.

Moninaisesta toiminnastamme ja palvelumuodoistamme löytyy jokaiselle juuri sopivan kokoinen paikka tehdä yhteistä hyvää. Pienikin aika yhteiseksi hyväksi on merkityksellistä. Sivun alalaidasta löydät paikallistoimijamme ja voit tutustua jo paikkakunnallasi oleviin palvelumuotoihin. Jos sydämelläsi on aloittaa uutta toimintaa tai sinulla on erityistaitoja, joilla haluat palvella Momsseissa, autamme sinua siinäkin!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa. Voit myös olla suoraan yhteydessä työntekijöihimme tai paikallisiin tiiminvetäjiin.

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä löytääksemme juuri sinulle sopivan paikan olla mukana vapaaehtoisena Momsseissa.

Nimi *
Sähköposti *
Puhelin
Paikkakunta
Terveiset ja kiinnostuksen kohteet

Lahjoita vaatteita

Haluatko laittaa hyvän kiertämään ja antaa hyväkuntoisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita eteenpäin?

Vaatepankkimme ovat kaikille avoimia ilmaisia lasten ja nuorten vaatteiden ja harrastusvälineiden kierrätyskeskuksia, joka toimivat paikallisten vapaaehtoisten voimin.

Vaatepankkimme ottavat vastaan lasten ja nuorten hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä vaatteita ja kenkiä sekä vauvan ja lasten tarvikkeita. Vaatepankit ottavat vastaan myös harrastusvälineitä kuten luistimia ja suksia. Osa Vaatepankeista ottaa lisäksi vastaan aikuisten vaatteita, äitiysvaatteita, leluja ja uusia hygieniatarvikkeita tai kuivaruokaa jaettavaksi perheille Avoimissa ovissa. Sivun alareunasta löydät paikalliset toimijamme, jotka neuvovat sinua mielellään lahjoitusasioissa.

Varmistathan, että lahjoittamasi vaatteet ja tavarat on pesty/puhdistettu ja tarkastettu ennen kuin lahjoitat ne Vaatepankille. Paikallistoimijoidemme sivuilta ja somesta löydät Vaatepankkien aukioloajat, jolloin lahjoituksia voi toimittaa meille.
Kiitos halustasi laittaa hyvä kiertämään!

Lahjoita rahaa

Voit olla mukana Momssien työssä perheiden parhaaksi lahjoittamalla rahaa. Lahjoitetut rahat käytetään Momssien työhön perheiden arjen tukemiseksi mm. ruokalahjakortein, Harrastustuen ja Vaatepankkien kautta. Vaikka toimimmekin vapaaehtoisvoimin, myös yhdistykselle syntyy toiminnasta moninaisia kuluja. Ohjaamme kaikista lahjoituksista 5% yhdistyksen kuluihin ja loput perheiden parissa tehtävään työhön.

Voit lahjoittaa Momssien työhön yleisesti sinne missä tarve on suurinta, hengelliseen työhön tai työmme mahdollistamiseksi tietyllä paikkakunnalla. Käytä maksussasi alla olevia viitteitä. Kaikki summat ovat merkityksellisiä. Momssit ja perheet kiittävät lahjoituksestasi!
Rahankeräyslupa RA/2022/1655

Rahankeräystilimme:
FI41 5522 0220 0592 48
Saaja: Moms for Kids ry

Viitteet:
Momssit yleinen 10100
Alajärvi 1106
Alavus 1203
Evijärvi 1300
Kauhava 1601
Lappajärvi 1407
Lapua 1818
Lehtimäki 1999
Vimpeli 1504
Ylihärmä 1711

Joulusukka-keräyksen viitteet: 
Joulusukka Lappajärvi 8002
Joulusukka Vimpeli 7003

Voit lahjoittaa Momssien työhön myös MobilePayn kautta käyttämällä seuraavaa lyhytnumeroa:

Momssit yleinen #11962

Liity kannatusjäseneksi

Haluatko tukea lapsiperheitä, jotta jokainen lapsi ja nuori voisi elää riittävän hyvää arkea? Liittymällä Momssien kannatusjäseneksi olet mukana mahdollistamassa tätä yhteistä unelmaa. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki yksityishenkilöt sekä oikeushenkilöt!

Yksityishenkilön kannatusjäsenmaksu on 20€ vuodessa. Täytä tietosi alle ja olemme sinuun pian yhteydessä jäsenyyden tiimoilta.
Jäsenenä saat jäsenten uutiskirjeitä ja muita mahdollisia pieniä jäsenetuja. Kannatusjäsenyys on voimassa maksaessasi vuosittaisen kannatusjäsenmaksun.

Yrityskannatusjäsenmaksu on 200€ vuodessa. Yritysjäseneksi pääset täyttämällä yritysten liittymislomakkeen täällä. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä Annukka Navisiin (annukka.navis@momsforkids.fi), joka auttaa yrityksesi tai yhteisösi jäseneksi.  Jäsenenä saat jäsenten uutiskirjeitä ja muita pieniä jäsenetuja. Kannatusjäsenyys on voimassa maksaessasi vuosittaisen kannatusjäsenmaksun. Lue alempaa lisää myös muista yritysyhteistyön mahdollisuuksista.

Liity nyt henkilö-kannatusjäseneksi Momsseihin!
Täytä tietosi ja saat meiltä jäsenpostia.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia henkilökannatusjäsenyyden rekisteröintiä varten.

Sukunimi ja etunimet*
Sähköposti *
Puhelin
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Kotipaikka, jos muu kuin postitoimipaikka

Yritysyhteistyö

Haluatteko olla yrityksenä tai yhteisönä tekemässä hyvää yhdessä Momssien kanssa?
Yritykset ja muut oikeushenkilöt ovat tervetulleita mukaan Momssien toimintaan kumppaneina, lahjoittajina tai yrityskannatusjäseninä. Rahalahjoituksia voi tehdä koska vain Momssien työlle sinne missä sitä eniten tarvitaan tai vaikkapa Momssien työhön juuri omalla paikkakunnallanne. Momssien tukijayhteisöön puolestaan voi liittyä yrityskannatusjäsenenä maksaen jäsenmaksun 200€ vuodessa. Ole yhteydessä suoraan meihin yhteistyön tiimoilta. Kerromme mielellämme lisää tai ideoimme kanssasi uutta!

Yritystenjäsenten liittymislomakkeen pääset täyttämään täällä.

Annukka Navis
annukka.navis@momsforkids.fi, puh. 044 901 8359

takaisin alkuun

gfdgf