Vaatepankki

Vaatepankki on kaikille avoin ilmainen lasten ja nuorten vaatteiden, harrastusvälineiden ja lastentarvikkeiden kierrätyskeskus, joka toimii paikallisten vapaaehtoisten voimin. Vaatepankki ottaa vastaan lahjoituksina hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, lastentarvikkeita ja harrastusvälineitä. Vaatepankeilta saa kuka tahansa käydä hakemassa ilmaiseksi tarvitsemaansa Avoimissa ovissa.

Lappajärven Vaatepankilta löytyy lasten ja nuorten vaatteita, harrastusvälineitä, lastentarvikkeita ja leluja. Ilmoitamme Avoimista ovista somessamme. Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä tai tuomaan lahjoituksia! 

Osoite: Maneesintie 5, Lappajärvi
Tiiminvetäjä: Anne Anttila

Seuraa Lappajärven Vaatepankkia:

Harrastustuki

Lappajärven kunnan ja Momssien harrastustuen avulla halutaan mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle oma mielekäs harrastus.

Tuki on suunnattu Lappajärvellä kirjoilla oleville 0-17-vuotiaille, joilla ei perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen ole muutoin mahdollisuutta harrastaa kyseistä harrastusta. Harrastustuen hakemiselle asetetut viitteelliset tulorajasuositukset ovat seuraavat: perheen yhteisbruttotulot alle 3500€/kk tai yksinhuoltajaperheessä bruttotulot alle 1750€/kk. Tukea voi hakea myös, jos perheessä on muuten yllättävä vaikea taloudellinen tilanne esim. lomautuksen, työttömyyden tai pitkien sairaslomien vuoksi.

Tuki on ensisijaisesti Lappajärven kunnan alueella järjestettävään harrastamiseen ja sitä voi hakea esim. lukuvuosi-, kerho- tai leirimaksuun, lisenssiin tai seuramaksuun. Tukea ei myönnetä harrastusvälineisiin. Tukea jaetaan tasaisesti neljässä jaksossa vuoden aikana niin kauan kuin kunkin jakson tukea riittää.

Tukea voidaan myöntää kuittia vastaan kuluihin seuraavasti: 60€:n asti tuki maksetaan täysimääräisenä, yli 100€:n suuruisista harrastuskuluista korvataan 60%. Maksimituki on 140€/lapsi/kalenterivuosi. Perheen maksimituki on 420€/perhe/kalenterivuosi.

Hae Lappajärven harrastustukea täyttämällä HAKULOMAKE.

Lisätietoja:
Annukka Navis
annukka.navis@momsforkids.fi, puh. 044 9018359

Seuraa ilmoittelua Momssien somessa:

Joulusukka

Joulusukka-keräys toteutetaan vuosittain paikallisten lapsiperheiden hyväksi 1.11.-7.1. Ajankohtaista tietoa keräyksestä ja lahjoittamisesta löytyy täältä.

Jos haluat olla mukana toteuttamassa Lappajärven Joulusukkaa, ole yhteydessä Kristiina Mäkeen:
kristiina.maki@momsforkids.fi, puh. 044 402 4246

Seuraa Lappajärven Joulusukkaa:

takaisin alkuun

gfdgf